top of page

Speed up with less effort

Från arkivet 2018


Hus ska man hinna med allt? Uppdateringar på både Facebook, Instagram, hemsida, företagskonton, privatkonton....


Vi har länkat ihop allt.

När jag uppdaterar Instagram kan jag välja att uppdatera på Facebook samtidigt. Om jag vill kan jag länka uppdateringar från både Instagram och Facebook så att de direkt hamnar på min hemsida.


Det är ju det där med att ständigt hålla sig uppdaterad och aktiv i sina flöden... På facebook kan du schemalägga dina inlägg, det innebär att du kan planera och göra alla inlägg på en gång och sedan välja när de ska publiceras.

Jag personligen har lite svårt för det men möjligheten är ju fantastisk.


Fler och fler av de yngre användarna (under 45 år) minskar sitt Facebook användande för att istället använda Instagram och Snapchat.


Förr sa man att man skulle ha 5-6 inlägg om dagen. Idag känner IG och FB av detta och rankar dig lägre. Ca 2 inlägg om dagen säger en proffsen nu. Phu! Då kan vi andas ut och hinna ta en kaffe också ;-)


I slutändan är det DU som bestämmer hur du vill jobba. För mig går det i vågor och ibland är jag mer inspirerad och vill dela med mig av mer saker. Ibland vill jag vara ifred. Oavsett vad Instagram tycker så har jag friheten att själv bestämma över mitt eget användande.5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stretching

Stretchar du din hund regelbundet? Stretchar du sig själv regelbundet? Om ja, varför? Detta inlägg blev bara text då det visade sig att jag inte har några bra bilder på stretching. Beklagar och hoppas

コメント


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page