top of page

Fascinerande Fascia

Vad är fascia

Du lär dig om vad fascia är och hur fascian fungerar.

2

Fasciahälsa

Du lär dig om vad som påverkar fascian både negativt och positivt. 

3

Behandling

Genom olika manuella tekniker kan du behandla fascian- vi lär dig hur!

Online
Kursen släpps den 12 september.
IMG_4066_edited_edited.jpg

ANMÄLAN

Betaningalternativ
Tack för din anmälan!

En unik utbildning framtagen för dig som vill ta din behandling till en ny dimension, som vill få en djupdykning i fascian och få mer kunskap i hur du behandlar fascian/ bindväv på hund.

Fascinerande Fascia

Genom kunskap om fascians struktur och funktion kan vi bättre förstå varför vissa rörelsemönster, smärtbilder och begränsad rörlighet uppstår. Kunskapen om fascian kan också ge oss fler möjligheter till utökade behandlingsmetoder.
Du kommer lära dig mer om fascia, mer om olika behandlingsmetoder samt hur du praktiskt kan jobba med fascian på hundar.

Fördjupning om Fascia
Vad är fascia? Vad är bindväv? Hur påverkar fascian kroppen och hur är nervsystemet och fascian sammanlänkat? Hur kan fascian ha betydelse för hundens rörelse och vad är det som försämrar fascians förutsättningar? 

Denna utbildning ger dig en större förståelse och kunskap om fascian/ bindväven. En förståelse som kommer att ta dina behandlingar till en annan nivå och öka din kompetens och kunskap om kroppen och hur allt är sammanlänkat.

Behandling av fascian
Genom olika behandlingsformer och träningstekniker med fascia i fokus kommer vi åt hundens bindväv på ett sätt som vi inte gör genom vanlig träning och behandling.


Vi kommer att jobba praktisk med olika typer av behandlingstekniker och träning. Dessa behandlingstekniker syftar till att öka hundens styrka och rörlighet i leder och muskulatur för att öka styrka och smidighet i hela hundens kropp. 

Du kommer att lära dig skillnaden på behandling av muskler och fascia samt hur du känner skillnad i strukturerna.

 

Studier tillsammans online

Inspelade föreläsning, så att du kan titta vart du vill och när du vill.

IMG_7869.JPG

Vem kan gå utbildningen?

Du som är utbildad inom hunden anatomi, tex hundfysioterapeut, canineopat eller hundmassör. 

Datum

Online, helt I din egen takt.

Vi släpper allt innehåll den 12 september.

Allt material spelas in och du kan se det i efterhand.

Pris

Pris 3 999  kr 

Delbetalningsalternativ

Alternativ 1

Anmälningsavgift 1 500 kr betalas mot faktura 15 dagar efter anmälan. Resterande belopp faktureras dig med förfallo den 12 september (2 499 kr)

Alternativ 2

Anmälningsavgift 1 500 kr betalas mot faktura 15 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 2 delbetalningar á 1 350 kr och faktureras dig med förfallo den 12 september och 12 oktober.

Alla priser är inkl moms.

bottom of page