Kort om oss

En levande läromiljö

Svenska Fysioterapiskolan erbjuder en berikande och varierad läromiljö för våra studenter.

Våra lärare har lång erfarenhet. De brinner för sitt arbete och för att föra vidare sin kunskap till sina studenter.

På Svenska Fysioterapiskolan gör vi vårt bästa för att förbereda våra studenter för en framgångsrik karriär. Vi tror att en bra utbildning betyder mycket mer än att bara förvärva kunskaper.

Svenska Fysioterapiskolan erbjuder dig yrkesutbildningar inom rehabilitering och friskvård för hund och häst. Hos oss hittar du utbildningar som står för kunskap och kvalité. Vi erbjuder också vidareutbildningar och fördjupningskurser, allt för att du som elev ska uppnå din fulla potential.

När du utbildar dig med oss reser du till vackra Åre, Jämtland eller Örnsköldsvik för hästutbildningen. Ibland reser vi runt i Sverige och många av våra utbildningar erbjuds också som webinar.

Vi erbjuder dig ett utbildningspaket med kunskap och kompetens blandat med natur och upplevelser.

Är du redo att starta din framtid med oss? Hör av dig!

Möt våra lärare

Lärare, Leg fysioterapeut

glaciär

Vår skola i åre

När du besöker oss här, i vår vackra fjällvärld.

Vi vill skpa en trygg och personlig lärmiljö och ge dig en gedigen upplevelse att närvaro, gemenskap och att du är viktig för att skapa en klass och grupp. Vi har alltid små klasser för att du som elev ska få möjlighet till den tid du behöver.

Skolan ligger nära Åreskutan och med skogen i ryggen. Här finns utrymme för långa promenader och med flera fjälltoppar inom räckhåll.

Boende

Hitta boende

När du besöker oss i Åre är det troligt att du behöver någonstans att bo.

Det finns många alternativ runt och och vår starkaste rekommendation är mysiga Åre Fjällsätra. Det ligger ca 3 min bilresa från oss. När till butik och härliga frukost.

Ett annat trevligt alternativ är att hyra en stuga tillsammans med dina klasskamrater.

IMG_0691.PNG