top of page

Italien? But why?

Jag märker att behovet av att få inspiration, tips och idéer är så stort. Behovet av att få prata företagande, nöta och stöta i sina svårigheter och att få höra hur andra gör är stort. Det är ofta där samtalen hamnar på raster och pauser. Framför allt på våra vidareutbildningar och mot slutet av vår stora Hundfysioterapeut utbildning. Och det är ju självklart! Oftast jobbar vi själva. Vi driver vårt företag själva, sällan har vi kollegor eller möjlighet att möta andra i exakt samma bransch.


Egenföretagare finns det många av. Men inte så många som jobbar med hund.


Där någonstans började idén växa fram. Att vi borde ses och få prata, utan tidsbegränsningar, utan annat fokus. Bara snacka företag med andra som driver företag. Sen kom vårt underbara hus i Italien. En plats på landet där det finns utrymmer för en grupp människor att samlas, samtala till utsikten av den italienska landsbygden, sitta i skuggan av träden och få hänge sig åt sitt företagande. Själva delen att driva företag. Inte boka kunder, inte behandla hundar utan att planera, fundera en och två gånger på olika val, kanske lägga upp en budget osv.


Ibland behöver vi byta miljö för att hitta hem, hitta vår riktning. Vi behöver komma bort från vardagen för att inte fastna i vardagliga bestyr och alla borden och måsten.

Jag bjuder in dig till det.


Huset är stort med 5 stora sovrum, två toaletter, dusch inne och ute, nära till havet och omgärdat av oliv- och vinodlingar.Du är välkommen att ta med din hund, men tänk på att vovven bör ha alla vaccin som man rekommenderar för Italien samt vara vaccinerad för rabies.

Däremot kan det vara svårt att ta med hunden på våra små utflykter.

Hör av dig om du funderar, så reder vi ut det tillsammans.


Du kan boka att bo i eget rum eller dela med någon annan (då självklart i enkelsäng)

--------------------------------


Exakt här ska vi sitta och planera!


--------------------------------Varmt välkommen!

Oavsett om du är i planeringsstadiet av att starta eller har drivit företaget i många år. Alla kan vara med och arbetsmaterialet passar alla, oavsett vart du är.40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stretching

Stretchar du din hund regelbundet? Stretchar du sig själv regelbundet? Om ja, varför? Detta inlägg blev bara text då det visade sig att jag inte har några bra bilder på stretching. Beklagar och hoppas

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page