tors 01 okt. | Svenska Fysioterapiskolan

Diplomerad Balansbollsinstruktör - Åre

En utbildning för dig som vill jobba mer med hundens fysik och hälsa med hjälp av balansbollar. Som balansbollsinstruktör får du en fördjupat kunskap och förståelse i hundens balansorgan och nyttan med stadga och stabilitet.
Registrering är stängd
Diplomerad Balansbollsinstruktör - Åre

Tid och plats

01 okt. 2020 09:00 – 16:30
Svenska Fysioterapiskolan, Handelshuset i Såå, 837 52 Åre, Sverige

Om evenemanget

Här får du lära dig om hur du jobbar med balansbollar för att stärka hundens muskulatur och koordination. Hur och när du kan träna med balansboll inom rehabilitering samt i friskvårdssyfte.

Lär dig mer om vilka muskler hunden använder, vad som händer i kroppen, arbetsställning, säkerhet och olika tekniker. Vi går igenom säkerhetstänk i förhållande till hunden och stressreducering.Du lär dig också vad som är viktigt att ha med på en kurs samt hur du kan instruera hundägarna att använda balansbollen på ett korrekt sätt.

Balansboll är ett utmärkt komplement till aktivering och stimulans. Hundar med problembeteenden behöver ofta en starkare självkänsla och kroppskontroll, denna träning kan du som Balansbollsinstruktör erbjuda dina kunder.

Med hjälp av olika typer av bollar och balansredskap kan ni tillsammans stärka hundens kroppskännedom, träna styrka och jobba med mental stimulans på ett enkelt och roligt sätt.

Genom att skicka in din anmälan och betala din anmälningsavgift godtar du våra anmälningsregler.

Pris: 2 500 kr inkl moms. Varav anmälningsavgift om 500 kr betalas enlig faktura somskickas i samband med din anmälan.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Anmälningsavgift
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang