top of page

lör 15 okt.

|

Torp

Diplomerad Balansbollsinstruktör

Som balansbollsinstruktör kan du tryggt och säkert arbeta med olika balansredskap för at stärka din hundkund. DU får kunskap om balansbollens effekt, kroppens respons på balansträning och hur du skonsamt och effektivt tränar upp hundens förmåga och styrka

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Diplomerad Balansbollsinstruktör
Diplomerad Balansbollsinstruktör

Tid och plats

15 okt. 2022 09:00 – 16:30

Torp, Torp 107, 692 91 Kumla, Sverige

Om evenemanget

Diplomerad Balansbollsinstruktör

Här får du lära dig om hur du jobbar med balansbollar för att stärka hundens muskulatur och koordination. Hur och när du kan träna med balansboll inom rehabilitering samt i friskvårdssyfte.

Lär dig mer om vilka muskler hunden använder, vad som händer i kroppen, arbetsställning, säkerhet och olika tekniker. Vi går igenom säkerhetstänk i förhållande till hunden och stressreducering. Du lär dig också vad som är viktigt att ha med på en kurs samt hur du kan instruera hundägarna att använda balansbollen på ett korrekt sätt. Balansboll är ett utmärkt komplement till aktivering och stimulans. Hundar med problembeteenden behöver ofta en starkare självkänsla och kroppskontroll, denna träning kan du som Balansbollsinstruktör erbjuda dina kunder. Med hjälp av olika typer av bollar och balansredskap kan ni tillsammans stärka hundens kroppskännedom, träna styrka och jobba med mental stimulans på ett enkelt och roligt sätt.

DIPLOMERING

Mot dagens slut får du ett teoriprov som du skriver på plats. Vid godkänt prov erhålls ditt Diplom. Har du ingen instruktörsutbildning (och/ eller hundfysioterapeut, hundmassör, friskvårdsinstruktör) i grunden får du ett intyg på att du har gått och klarat utbildningen. Är du under utbildning så skickar vi dig ditt diplom så fort du fått ditt instruktörs diplom. Hos oss får du möjlighet att låna bollar och testa på olika typer och modeller av balansbollar och dynor.

Biljetter

  • Anmälningsavgift

    Totalt pris: 2800 kr I samband med din anmälan betalar du din anmälningsavgift om 500 kr. Vi skickar ut en faktura till din på resterande utbildningsavgift med förfallo den 25 september. Alla priser är inkl moms.

    500,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page