top of page

Fascinerande Fascia

Datum:

15 februari 2023

Pris inkl moms

Kursens längd

4500 kr

3 dagar

Fascinerande Fascia

Genom kunskap om fascians struktur och funktion kan vi bättre förstå varför vissa rörelsemönster, smärtbilder och begränsad rörlighet uppstår. Kunskapen om fascian kan också ge oss fler möjligheter till utökade behandlingsmetoder.Du kommer lära dig mer om fascia, mer om olika behandlingsmetoder samt hur du praktiskt kan jobba med fascian på hundar.

Fördjupning om Fascia

Vad är fascia? Vad är bindväv? Hur påverkar fascian kroppen och hur är nervsystemet och fascian sammanlänkat? Hur kan fascian ha betydelse för hundens rörelse och vad är det som försämrar fascians förutsättningar? 

Denna utbildning ger dig en större förståelse och kunskap om fascian/ bindväven. En förståelse som kommer att ta dina behandlingar till en annan nivå och öka din kompetens och kunskap om kroppen och hur allt är sammanlänkat.


Behandling av fascian

Genom olika behandlingsformer och träningstekniker med fascia i fokus kommer vi åt hundens bindväv på ett sätt som vi inte gör genom vanlig träning och behandling.

Vi kommer att jobba praktisk med olika typer av behandlingstekniker och träning. Dessa behandlingstekniker syftar till att öka hundens styrka och rörlighet i leder och muskulatur för att öka styrka och smidighet i hela hundens kropp. 

Du kommer att lära dig skillnaden på behandling av muskler och fascia samt hur du känner skillnad i strukturerna.

Lärare

Frida Lundin

Frida Lundin

Jag brinner för att motivera och inspirera till ny kunskap och förståelse om hundens kropp, att utbilda i friskvård och rehabilitering samt om att förebygga skador. Det är en sann lycka att kunna hjälpa hundar tillbaka till vardagen. Att kunna ge livskvalité och känna hundens glädje.

Datum

15-17 februari. Missa inte att även anmäla dig till Kinseiologitapning och få 1000 kr rabatt!

Pris och betalning

Pris: 4 500 kr inkl moms

Varav 1500 kr anmälningsavgift. Resterande belopp faktureras dig med förfallo den 25 februari 2022.

Delbetala:

1) Anmälningsavgiften på 1500 kr betalas in i samband med din anmälan.
Resterande belopp (3 000 kr) betalats in med förfallo den 25 februari.

2) Anmälningsavgiften på 1500 kr betalas in i samband med din anmälan. Resterande belopp upp i tre betalningar á 1 340 kr. Dessa faktureras dig med förfallo den 25 februari, 25 mars och 25 april 2022.

Beloppen är angivna inkl moms.

Förkunskaper

Hundfysioterapeut, Canineopat, Hundmassör eller motsvarande

bottom of page