• Frida

Västgård Game Fair

I morgon kickar Västgård Game Fair igång. Det är en stor jakt- hund- häst- och lantlivs mässa. Vi har varit med sedan 2008 så vi kan väl kalla det tradition vid det här laget.

Sedan några år tillbaka så har vi haft med oss våra elever som står på plats och masserar hundar. Detta är så givande och lärorikt. Vi träffar på massor med olika hundar av olika storlek, ras och ålder och har en fördel i att få känna och klämma på allt detta inom några dagar.

Detta brukar vara en fantastik rolig helg. Både vi och eleverna utvecklas och eleverna brukar kunna knyta ihop säcken bra och det många bitar som hamnar på plats.

Nästa träff med den klass vi har nu är examen. Vi håller tummar och tår för att det ska gå bra för alla :-)

6 visningar