top of page

När man får idétorka

Från arkivet 2018


Det är inte så ofta man vill ha mail som inte är av direkt intresse och det är många mial som bara slängs. Reklammail som man inte bett om (eller indirekt har man det, men ändå). Det är ofta jag måste lägga onödig tid på att klicka i "avsluta prenumeration".


Men det finns ett mail jag gärna läser! Det kommer från ett företag som heter PROMO.

De skickar ut en "Social media plan" med inspiration för ett bra flöde. allt är kanske inre relevant för mig med det är ändå kul att se tycker jag. Och så kan man synka planen med sin kalender, så att du alltid har koll på vad som är aktuellt för dagen :-)
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Muskler

Stretching

Stretchar du din hund regelbundet? Stretchar du sig själv regelbundet? Om ja, varför? Detta inlägg blev bara text då det visade sig att jag inte har några bra bilder på stretching. Beklagar och hoppas

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page