Diplomerad

Hundsimsinstruktör

&

Friskvårdsterapeut

Äntligen kan vi erbjuda denna efterfrågade utbildning igen! 

Och det fantastiska är att du kan gå det vart du vill, när du vill. Välkommen till vår webbutbildning för att bli Diplomerad Hundsimsinstruktör & Friskvårdsterapeut

Som Diplomerad Hundsimsinstruktör & Friskvårdsterapeut jobbar du med hundar som behöver hjälp med att hålla sig friska och starka, att bygga upp inför det som komma skall, att optimera förutsättningarna och minska skaderisken. Du tar emot hundar och hundägare som vill mer. Du träffar hundar som har ett aktivt liv och stor belastning på sin kropp, hundar som behöver hjälp med att bygga upp och som behöver hjälp med återhämtning och avkoppling.

Som Diplomerad Hundsimsinstruktör & Friskvårdsterapeut hjälper du hunden med fysisk träning, att hitta optimal belastning kombinerat med rätt näring, du kan lägga individanpassade träningsplaner, träna hunden på bästa sätt i poolen samt ge en avslappnade massage. Genom din behandling hjälper du hunden att öka prestationsförmågan, förbättra återhämtningen och minska skaderisken. 

 

Hos oss får du en djup kunskap om hundens anatomi, fysiologi och rörelseapparat. 

Du lär dig att förstå vikten av rätt träning och balansen mellan aktivitet och vila. Du lär dig att kunna läsa hundens rörelsemönster, undersöka rörelseapparaten och att kunna planera träningen utifrån individen.

Du får också lära dig om att starta och driva ett hundsim, allt om vattnets fantastiska egenskaper, företagande, om hundens kynologi och mycket mer.

 

Vår webbutbildning sker i din egen takt, dock har vi valt att begränsa tiden till 2 år från den dag du startar.

Allt du behöver är en dator eller smart enhet och internetuppkoppling. Sen kan du studera när det passar dig.

Personliga träffar

Vi tror på kvalité och praktik och så vill vi ju gärna träffa dig. 

Två gånger per år har vi fysiska träffar där vi har fokus på att jobba med det praktiska. Vi tittar på rörelser, övar på undersökningar av rörelseapparaten samt jobbar mycket praktiskt med hunden i poolen.

Detta ger oss också möjlighet att få träffa dig personligen samt göra en djupdykning i de frågor och funderingar du har.

Du behöver närvara på en fysisk träffa för att du ska bli godkänd och få ditt diplom.

IMG_2074.JPG
IMG_3393.JPG
IMG_0690.PNG

Examinering

För att du ska bli Diplomerad krävs det att du lämnat in de obligatoriska inlämningsuppgifterna, klarat alla delprov samt slutexamen med godkänt betyg och närvarat på den fysiska träffen. 

Fysiska träffen

I samband med din anmälan kan välja att boka plats på den fysiska träffen på en gång. Du kan också välja att boka din plats vid ett senare tillfälle. De fysiska träffarna är återkommande ett par gånger per år.

Boka datumen för din fysiska träff i samband med din anmälan och få 500 kr rabatt!

Pris och betalningsalternativ

Du anmäler dig direkt till utbildningen vi vår utbildningsplattform.

 

Pris: 17 900 kr + 3000 kr för dina 5 dagar hos oss i Åre. Priser är inkl moms

 

Delbetalningsalternativ

Vi erbjuder delbetalning för din utbildning. 

 

1) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas i samband med din anmälan. Resterande belopp betalas in senast 30 dagar efter din anmälan. 15 900 kr. 3 000  kr för din praktiska vecka betalar du veckan innan du kommer. Faktura skickas till dig.

2) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas i samband med din anmälan.Resterande belopp delas upp på 6 månader med start 30 dagar efter din anmälan. 2 700 kr/ månad med förfallo den 25e var månad. 3 000  kr för din praktiska vecka betalar du veckan innan du kommer. Faktura skickas till dig.

3) Anmälningsavgiften på
2000 kr betalas i samband med din anmälan.Resterande belopp delas upp på 12 månader med start 30 dagar efter din anmälan. 1350 kr/ månad med förfallo den 25e var månad. 3 000  kr för din praktiska vecka betalar du veckan innan du kommer. Faktura skickas till dig.

Faktureringavgift om 39 tillkommer på var faktura. Möjlighet till betalning via autogiro.
Läs våra anmälningsregler.

iStock-485251750_super.jpg
Utbildningsinfo

Våra lokaler ligger i vackra Åre. Harmonisk lokal, fjällnära och vacker natur samt trivsamt boende bidrar till att skapa gemenskap och utrymme för lärande.

 

Nästa personliga träffa 2018.
 

Personliga träffar 2019

Tider
Måndag: 10:00 - 17:30

Tisdag, onsdag och torsdag 09:00 - 17:00

Fredag: 09:00 - 16:00