Diplomerad

Hundmassör

Äntligen kan vi erbjuda denna efterfrågade utbildning igen! 

Och det fantastiska är att du kan gå det vart du vill, när du vill. Välkommen till vår webbutbildning för att bli Diplomerad Hundmassör.

Som diplomerad Hundmassör jobbar du med hundar som behöver hjälp med sin muskulatur. Du tar emot hundar efter en skada eller sjukdom men också i förebyggande syfte. Du träffar hundar som har ett aktivt liv och stor belastning på sin kropp, hundar som behöver hjälp med att slappna av och hundar som har olika problem i sin rörelseapparat. 

Som hundmassör hjälper du hunden med behandlande massage och andra muskelstärkande övningar. Genom din massagebehandling hjälper du hunden att öka prestationsförmågan, läka samt att återfå ett normalt rörelsemönster.

 

Hos oss får du en djup kunskap om hundens anatomi, fysiologi och rörelseapparat. Du lär dig att behandla med en djupgående och läkande massage samt hur du kan hjälpa djurägaren med olika typer av träningsformer och rörelser för att bygga upp eller återfå muskelstyrka och god rörlighet.

Du lär dig att förstå vikten av rätt träning och balansen mellan aktivitet och vila. Du lär dig att kunna läsa hundens rörelsemönster, undersöka rörelseapparaten och att kunna planera behandlingen utifrån individen.

 

Vår webbutbildning sker i din egen takt, dock har vi valt att begränsa tiden till 2 år from den dag du startar.

Allt du behöver är en dator eller smart enhet och internetuppkoppling. Sen kan du studera när det passar dig.

Personliga träffar

Vi tror på kvalité och praktik och så vill vi ju gärna träffa dig. 

Två gånger per år har vi fysiska träffar där vi jobbar med det praktiska. Vi tittar på rörelser, övar på undersökningar av rörelseapparaten samt jobbar mycket praktiskt med massage. 

Detta ger oss också möjlighet att få träffa dig personligen samt göra en djupdykning i de frågor och funderingar du har.

Du behöver närvara på minst en av dessa träffar för att du ska bli godkänd och få ditt diplom.

20561988_10159160588585416_225189973_n.j
iStock-624651916_high.jpg

Vår utbildning uppfyller de krav som ställs för att du som elev ska kunna söka H-märkning.
H-märket är ett bevis på kunskap och kvalité.
När du har avslutat denna utbildning och fått ditt diplom har du rätta att söka medlemskap i Sveriges hundföretagare.

Pris och betalningsalternativ
iStock-485251750_super.jpg
Utbildningsinfo

Våra lokaler ligger i vackra Åre. Harmonisk lokal, fjällnära och vacker natur samt trivsamt boende bidrar till att skapa gemenskap och utrymme för lärande.

 

Nästa personliga träffa 2018.
 

Personliga träffar 2019

Tider
Måndag: 10:00 - 17:30

Tisdag, onsdag och torsdag 09:00 - 17:00

Fredag: 09:00 - 16:00

Du anmäler dig direkt till utbildningen vi vår utbildningsplattform.

 

Pris: 17 900 kr + 3000 kr för dina 5 dagar hos oss i Åre. Priser är inkl moms

 

Delbetalningsalternativ

Vi erbjuder delbetalning för din utbildning. 

 

1) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas i samband med din anmälan. Resterande belopp betalas in senast 30 dagar efter din anmälan. 15 900 kr. 3 000  kr för din praktiska vecka betalar du veckan innan du kommer. Faktura skickas till dig.

2) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas i samband med din anmälan.Resterande belopp delas upp på 6 månader med start 30 dagar efter din anmälan. 2 700 kr/ månad med förfallo den 25e var månad. 3 000  kr för din praktiska vecka betalar du veckan innan du kommer. Faktura skickas till dig.

3) Anmälningsavgiften på
2000 kr betalas i samband med din anmälan.Resterande belopp delas upp på 12 månader med start 30 dagar efter din anmälan. 1350 kr/ månad med förfallo den 25e var månad. 3 000  kr för din praktiska vecka betalar du veckan innan du kommer. Faktura skickas till dig.

Faktureringavgift om 39 tillkommer på var faktura. Möjlighet till betalning via autogiro.
Läs våra anmälningsregler.