mån 04 nov. | Åre HundRehab AB

Fascinerande Fascia

Genom kunskap om fascians struktur och funktion kan vi bättre förstå varför vissa rörelsemönster, smärtbilder och begränsad rörlighet uppstår. Kunskapen om fascian kan också ge oss fler möjligheter till utökade behandlingsmetoder.
Registrering är stängd
Fascinerande Fascia

Tid och plats

04 nov. 2019 09:00 – 06 nov. 2019 07:00
Åre HundRehab AB, Handelshuset i Såå, 837 52 Åre, Sverige

Om evenemanget

Fördjupning om Fascia

Vad är fascia? Vad är bindväv? Hur påverkar fascian kroppen och hur är nervsystemet och fascian sammanlänkat? Hur kan fascian ha betydelse för hundens rörelse och vad är det som försämrar fascians förutsättningar? 

Denna utbildning ger dig en större förståelse och kunskap om fascian/ bindväven. En förståelse som kommer att ta dina behandlingar till en annan nivå och öka din kompetens och kunskap om kroppen och hur allt är sammanlänkat.

Behandling av facsian

Genom olika behandlingsformer och träningstekniker med fascia i fokus kommer vi åt hundens bindväv på ett sätt som vi inte gör genom vanlig träning och behandling.

Vi kommer att jobba praktisk med olika typer av behandlingstekniker och träning. Dessa behandlingstekniker syftar till att öka hundens styrka och rörlighet i leder och muskulatur för att öka styrka och smidighet i hela hundens kropp. 

Du kommer att lära dig skillnaden på behandling av muskler och fascia samt hur du känner skillnad i strukturerna.

Förkunskaper

För att få ut mest möjliga av denna utbildning rekommenderar vi att du är utbildad Hundfysioterapeut, Caninenopat, hundmassör eller motsvarande.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Anmälan
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang