Tid ej fastställd | Svenska Fysioterapiskolan

Diplomerad Hundsimsinstruktör ADVANCED

En viktig och givande vidareutbildning för dig som redan är utbildad inom hundens anatomi.
Registrering är stängd
Diplomerad Hundsimsinstruktör ADVANCED

Tid och plats

Tid ej fastställd
Svenska Fysioterapiskolan, Handelshuset i Såå, 837 52 Åre, Sverige

Om evenemanget

Här får du en djup kunskap om hur du använder poolen som rehabiliteringsverktyg, hur du jobbar effektivt med olika skador, simtekniker, vikten av simträning som rehabilitering samt kontraindikationer.

När man jobbar med hundsim är det många faktorer att ta hänsyn till och när vi har en nyopererad hund som ska i poolen finns det ännu mer att tänka på. Vi behöver ta hänsyn till hunden som individ, hur kommer den att reagera i poolen? Vi behöver veta vad vi har för skada och skadans omfattning, vi behöver ta hänsyn till läkningstider, konvalescenstider och rehabiliteringsfaser.

Vi vet att lyckade resultat inte bara handlar om ett specifikt antal minuter i poolen utan om helheten. Vi ser att resultaten kommer snabbare om hunden trivs i poolen och om vi även kan få en bra rehabiliteringsplan utifrån hundens förutsättningar.

Vi lär dig hur du tryggt simmar in hunden i poolen, hur olika diagnoser simtränas för bästa resultat, vilka diagnoser som kanske bör avvakta med simträning samt hur du komplettera din behandling för bästa resultat.

Mer info samt tider hittar du här.

Genom att anmäla dig samt betala din anmälningsavgift godkänner du våra anmälningsregler.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Anmälningsavgift
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang