tis 10 sep. | Åre HundRehab AB

Diplomerad Hundfysioterapeut

Som diplomerad Hundfysioterapeut jobbar du med hundar i veterinärvården. Du tar emot hundar efter en skada, sjukdom eller annan anledning som har gett hunden en nedsatt funktion. Tillsammans med hunden och djurägaren är sedan ditt jobb att hjälpa hunden att återfå så normal funktion som möjligt.
Registrering är stängd
Diplomerad Hundfysioterapeut

Tid och plats

10 sep. 2019 10:00
Åre HundRehab AB, Handelshuset i Såå, 837 52 Åre, Sverige

Om evenemanget

Vår mest omfattande utbildning för dig som vill jobba med rehabilitering av hund.

Som hundfysioterapeut hjälper du hunden med behandlande massage och andra muskelstärkande övningar. Du lägger upp en träningsplan som kan innehålla bla konvalescent, uppträning, massage och stretching. Du hjälper djurägaren med övningar i hemmet för att hunden ska återfå styrka och funktion. Hela tiden jobbar du i en nära relation med både djuret och människan och tillsammans kan ni åter få hunden tillbaka i vardagen.

Hos oss får du en djup kunskap om hundens anatomi, fysiologi och rörelseapparat. Du lär dig att behandla med en djupgående och läkande massage. Du lär dig att läsa av hundens rörelsemönster och att bygga upp rätt muskulatur igen.

Utbildningen är under ett år med 11 träffar fördelade över 11 månader. Utöver dessa tillkommer studier i hemmet samt praktik på hund.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Anmälningsavgift
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang