fre 08 mars | Åre HundRehab AB

Diplomerad Balansbollsinstruktör - Norrtälje (1)

En utbildning för dig som vill jobba mer med hundens fysik och hälsa med hjälp av balansbollar. ​ Som balansbollsinstruktör får du en fördjupat kunskap och förståelse i hundens balansorgan och nyttan med stadga och stabilitet.
Registrering är stängd
Diplomerad Balansbollsinstruktör - Norrtälje (1)

Tid och plats

08 mars 2019 08:00 – 12:00
Åre HundRehab AB, Handelshuset i Såå, 837 52 Åre, Sverige

Om evenemanget

Här får du lära dig om hur du jobbar med balansbollar för att stärka hundens muskulatur och koordination. Hur och när du kan träna med balansboll inom rehabilitering samt i friskvårdssyfte.

Lär dig mer om vilka muskler hunden använder, vad som händer i kroppen, arbetsställning, säkerhet och olika tekniker. Vi går igenom säkerhetstänk i förhållande till hunden och stressreducering.Du lär dig också vad som är viktigt att ha med på en kurs samt hur du kan instruera hundägarna att använda balansbollen på ett korrekt sätt.

Balansboll är ett utmärkt komplement till aktivering och stimulans. Hundar med problembeteenden behöver ofta en starkare självkänsla och kroppskontroll, denna träning kan du som Balansbollsinstruktör erbjuda dina kunder.

Med hjälp av olika typer av bollar och balansredskap kan ni tillsammans stärka hundens kroppskännedom, träna styrka och jobba med mental stimulans på ett enkelt och roligt sätt.

Läs mer om utbildningen här.

Genom att skicka in din anmälan och betala din anmälningsavgift godtar du våra anmälningsregler.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Anmälningsavgift
    500 kr
    500 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang