top of page

tors 11 maj

|

Online

Träningslära för hund

Var med och gästa föreläsningen om träningslära! Föreläsningen ingår i kursen Friskvårdskonsulent och kommer att hållas Live.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Träningslära för hund
Träningslära för hund

Tid och plats

11 maj 2023 09:00 – 12:00

Online

Om evenemanget

En föreläsning om träningslära för hund. 

I den här föreläsningen lär du dig om vikten av regelbunden träning för att hunden ska uppnå en hälsosam och balanserad livsstil. Träningslära handlar om att förstå hur kroppen fungerar och reagerar på olika former av fysisk aktivitet, samt hur man kan utveckla en effektiv och säker träningsrutin för hunden för att nå sina mål.

Vi går igenom olika typer av träning, som konditionsträning och styrketräning, och hur de kan anpassas för att passa olika individers behov och mål. Du lär dig också om vikten av att variera hundens träning för att undvika träningsplatåer och för att upprätthålla motivationen.

Föreläsaren går igenom olika träningsprinciper, såsom överbelastning och progression, vilka är avgörande för att kroppen ska anpassa sig till träningen och utvecklas. Du lär dig också om vikten av rätt teknik och form när man tränar för att undvika skador och optimera träningseffekten hos hunden.

Sammanfattningsvis är träningslära en viktig grund för alla som vill träna sin hund på ett säkert och effektivt sätt. Genom att förstå hur kroppen fungerar och hur man kan anpassa sin hunds träning för att uppnå sina mål, kan man skapa en hälsosamare livsstil och få ut det mesta av sin träning för hunden.

Vi startar kl 09:00 och beräknar att föreläsningen tar max 3 timmer.

Biljetter

  • Kvitto

    750,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page