top of page

ons 15 feb.

|

Åre

Fascinerande Fascia

En unik utbildning framtagen för dig som vill ta din behandling till en ny dimension, som vill få en djupdykning i fascian och få mer kunskap i hur du behandlar fascian/ bindväv på hund.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fascinerande Fascia
Fascinerande Fascia

Tid och plats

15 feb. 2023 09:00 – 17 feb. 2023 16:00

Åre, Såå 406, 830 13 Åre, Sverige

Om evenemanget

Genom kunskap om fascians struktur och funktion kan vi bättre förstå varför vissa rörelsemönster, smärtbilder och begränsad rörlighet uppstår. Kunskapen om fascian kan också ge oss fler möjligheter till utökade behandlingsmetoder. Du kommer lära dig mer om fascia, mer om olika behandlingsmetoder samt hur du praktiskt kan jobba med fascian på hundar.

Fördjupning om Fascia Vad är fascia? Vad är bindväv? Hur påverkar fascian kroppen och hur är nervsystemet och fascian sammanlänkat? Hur kan fascian ha betydelse för hundens rörelse och vad är det som försämrar fascians förutsättningar?

Denna utbildning ger dig en större förståelse och kunskap om fascian/ bindväven. En förståelse som kommer att ta dina behandlingar till en annan nivå och öka din kompetens och kunskap om kroppen och hur allt är sammanlänkat. Behandling av fascian Genom olika behandlingsformer och träningstekniker med fascia i fokus kommer vi åt hundens bindväv på ett sätt som vi inte gör genom vanlig träning och behandling.

Vi kommer att jobba praktisk med olika typer av behandlingstekniker och träning. Dessa behandlingstekniker syftar till att öka hundens styrka och rörlighet i leder och muskulatur för att öka styrka och smidighet i hela hundens kropp.

Du kommer att lära dig skillnaden på behandling av muskler och fascia samt hur du känner skillnad i strukturerna.

Missa inte!

I år gör vi en unik kombination mellan Fascinerande Fascia och Kinesiologitaping. Utbildningarn ahålls efter varandra och vi ger dig 1000 kr rabatt om du anmäler dig till båda.

Läs mer här.

Biljetter

  • Anmälningsavgift

    Detta är din anmälningsavgift. Resterande utbildning avgift faktureras dig enligt den avbetalningsplan du valt i din anmälan.

    1 500,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page