top of page

fre 15 mars

|

Online

Traumaterapi för vävnader

Att bindväv, nervsystem och muskler påverkas av trauman vet vi, men vi kanske inte pratar om det. Att vi kan hjälpa till att lösa upp trauman med manuell terapi kan fungera som ett viktigt komplement efter skada eller chock.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Traumaterapi för vävnader
Traumaterapi för vävnader

Tid och plats

15 mars 2024 09:00 – 16 mars 2024 16:00

Online

Om evenemanget

Vissa spänningar går inte att lösa upp med massage och rehab. Vissa spänningar kommer från chock eller skada och de sitter så djupt rotade att kroppen inte kan svara på en vanlig behandling. Då behöver vi gå djupare, vi behöver arbeta utanför boxen och vi behöver hjälpa kroppen att våga släppa taget och ge efter- Traumaterapi av vävnader.

Denna kurs ger dig en större inblick i och förståelse för varför psykiska och fysiska trauman "fastnar" i vävnaderna, hur du kan arbeta för att hjälpa kroppen att släppa sina spänningar och hur vi som terapeuter kan tänka utanför boxen.

Den här dagen arbetar vi för att få en ökad kunskap och förståelse för mekanikerna i vad som händer och hur vi kan hjälpa hunden och ägaren att släppa på låsningarna.

Vem kan vara med?

Du som redan har en utbildning inom hundmassage, hundfysioterapi eller motsvarande.

Du behöver också ha en dator med kamera och mikrofon samt internet då kursen är online.

Kursen sker live och kan inte ses i efterhand. Vi mailar det material du behöver inför kursstart.

Vi kommer att arbeta praktisk några gånger under dagen, då är det bra om du har en hund tillgänglig, men det är inget krav.

Biljetter

  • Traumaterapi för vävnader

    1 199,00 kr
    Skatt: +299,75 kr moms
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page