Hitta en terapeut nära dig

Våra elever är bäst!

Nedan kan du söka efter en diplomerad elev nära dig.

Diplomerade Hundfysioterapeuter

För att bli diplomerad Hundfysioterapeut har man fått betyg godkänt på alla sina teoretiska prov, sitt praktiska examensprov, skrivit ett examensarbete med minst betyg godkänt samt redovisat och journalfört alla sina praktikhundar.
Dessa elever är utbildade inom hunden anatomi och rörelseapparat, träningslära, rehabilitering, konvalescens och hundens etologi. 

Balansbollsinstruktör

För att bli Diplomerad Balansbollsinstruktör har man klarat sitt examensprov samt gått Friskvårsdinstruktörs utbildningen genom Hundsteg, annan instruktörsutbildning eller motsvarande. Dessa elever är utbildade inom fysträning och friskvård för hundar och har fördjupad kompetens gällande balansbollsträning.

Hundsimsinstruktörer

Diplomerad Hundsimsinstruktör

För att bli Diplomerad Hundsimsinstruktör har man fått betyget godkänt på vårat teoretiska och praktiska prov. Man har haft praktiskt arbete med hund i pool och har en fördjupad kunskap om hundsim. 

Diplomerad Hundsimsinstruktör ADVANCED

Rosa pin

För att bli Diplomerad krävs det att eleven har en utbildning inom hundens anatomi tex Hundfysioterapeut, hundmassör eller liknande samt att de fått godkänt på vårt teoretiska prov. Eleverna får en fördjupad kunskap om simträning inom rehabilitering och har många praktiska timmar i poolen med hund.