Diplomerad Hundfysioterapeut

Norrtälje

Som hundfysioterapeut hjälper du hunden med behandlande massage och andra muskelstärkande övningar. Du lägger upp en träningsplan som kan innehålla bla konvalescent, uppträning, massage och stretching. Du hjälper djurägaren med övningar i hemmet för att hunden ska återfå styrka och funktion. Hela tiden jobbar du i en nära relation med både djuret och människan och tillsammans kan ni åter få hunden tillbaka i vardagen.

Utbildningen pågår under 2019 med 6 träffar fördelade över 11 månader. Märk att en av träffarna ligger i Åre. Utöver dessa tillkommer studier i hemmet samt praktik på hund.

När du har avslutat denna utbildning och fått ditt diplom har du rätta att söka medlemskap i Sveriges hundföretagare.

Pris och betalningsalternativ
1 plats kvar!

Utbildningen hålls på harmoniska och trevliga Syninge Kursgård. Harmonisk lokal, lantnära och vacker natur samt trivsamt boende bidrar till att skapa gemenskap och utrymme för lärande.

Nästa klass startar 4 februari 2019.
4-8 februari, 8-12 april, 20-24 maj, 5-9 augusti ÅRE, 7-11 oktober, 9-13 december

måndagar 12-17
tisdag, onsdag och torsdag 9-17
fredag 9-15

Boende

Boka ditt boende med Syninge Kursgård.

Anmälan mailas till info@fysioterapiskolan.se alt kan du fylla i vårt formulär här.

Pris: 73 700 kr inkl moms

1) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp betalas in senast 25 januari 2019. 71 700 kr

2) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 12 månader med start 25 augusti 2018. 5975kr/ månad.

3) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 18 månader med start 25 januari 2019. 3 999kr/månad.

4) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 24 månader med start 25 januari 2019. 2 999 kr/månad.