Diplomerad Hundfysioterapeut

Anmälan är öppen!

Som hundfysioterapeut hjälper du hunden med behandlande massage, laser och andra muskelstärkande övningar. Du lägger upp en träningsplan som kan innehålla bla konvalescent, uppträning, massage och stretching. Du hjälper djurägaren med övningar i hemmet för att hunden ska återfå styrka och funktion. Hela tiden jobbar du i en nära relation med både djuret och människan och tillsammans kan ni åter få hunden tillbaka i vardagen.

Utbildningen är under ett år med 11 träffar fördelade över 11 månader. Utöver dessa tillkommer studier i hemmet samt praktik på hund.

När du har avslutat denna utbildning och fått ditt diplom har du rätta att söka medlemskap i Sveriges hundföretagare.

Pris och betalningsalternativ
Vi tar max emot 14 personer/ klass.

Utbildningen hålls i vackra Åre. Harmonisk lokal, fjällnära och vacker natur samt trivsamt boende bidrar till att skapa gemenskap och utrymme för lärande.

Nästa klass startar 8 september 2020.
8-11 september, 7-9 oktober, 7-20 november, 13-15 januari, 16-19 februari, 24-26 mars, 21-23 april, 25-28 maj, 16-18 juni, *21-25 juli, 1-3 september.

* Västgård Game Fair- 3 dagar med praktik tillsammans med handledare

Tider för träffarna

Anmälan mailas till info@fysioterapiskolan.se alt kan du fylla i vårt formulär här.

Pris: 74 000 kr inkl moms

1) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp betalas in senast 25 augusti 2020. 72 000 kr

2) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 12 månader med start 25 augusti 2020. 6 000 kr/ månad (totalt 74 000 kr)

3) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 18 månader med start 25 augusti 2020. 4 120 kr/månad (totalt 76 160 kr)