Diplomerad Hundfysiopterapeut
Norrtälje, Stockholm 2018

Som diplomerad Hundfysioterapeut jobbar du med hundar i veterinärvården. Du tar emot hundar efter en skada, sjukdom eller annan anledning som har gett hunden en nedsatt funktion. Tillsammans med hunden och djurägaren är sedan ditt jobb att hjälpa hunden att återfå så normal funktion som möjligt.

Pris:
74 300 kr inkl moms

Som diplomerad Hundfysioterapeut jobbar du med hundar i veterinärvården. Du tar emot hundar efter en skada, sjukdom eller annan anledning som har gett hunden en nedsatt funktion. Tillsammans med hunden och djurägaren är sedan ditt jobb att hjälpa hunden att återfå så normal funktion som möjligt.

Vår mest omfattande utbildning för dig som vill jobba med rehabilitering av hund.

Som hundfysioterapeut hjälper du hunden med behandlande massage och andra muskelstärkande övningar. Du lägger upp en träningsplan som kan innehålla bla konvalescent, uppträning, massage och stretching. Du hjälper djurägaren med övningar i hemmet för att hunden ska återfå styrka och funktion. Hela tiden jobbar du i en nära relation med både djuret och människan och tillsammans kan ni åter få hunden tillbaka i vardagen.

Hos oss får du en djup kunskap om hundens anatomi, fysiologi och rörelseapparat. Du lär dig att behandla med en djupgående och läkande massage. Du lär dig att läsa av hundens rörelsemönster och att bygga upp rätt muskulatur igen.

 

Utbildningen är under 10 månader med 6 träffar fördelade över februari till december. Utöver dessa tillkommer studier i hemmet samt praktik på hund.

Nytt för i år!
Vi uppdaterar utbildningen och förlägger en av våra träffar i Åre. Detta för att du som elev ska få en bättre inblick i hur vi jobbar samt få möjlighet att använda vår laser och andra rehabiliteringshjälpmedel i praktiken.

Utbildningen sker i form av lärarledda timmar, grupparbeten, praktik och fallstudier. Du har alltid tillgång till läraren för frågor och utveckling.

Mer om utbildningens innehåll hittar du här.

Utbildningen i Stockholm har samma innehåll som orginalet i Åre, skillnaden är att vi ses 6 gånger och under fler dagar per gång. En av träffarna sker i Åre. Utbildningstempot är något mer intensivt än utbildningen i Åre.

Vår utbildning är H-märkt

Vår utbildning uppfyller de krav som ställs för att du som elev ska kunna söka H-märkning.
H-märket är ett bevis på kunskap och kvalité.
När du har avslutat denna utbildning och fått ditt diplom har du rätta att söka medlemsakap i Sveriges hundföretagare.
Läs mer om vad det innebär här.

Betalningsalternativ

Anmälan mailas till info@fysioterapiskolan.se alt kan du fylla i vårt formulär här.

 

Pris: Prisindikation ca 74 300 kr inkl moms

 

Vi erbjuder delbetalning för din utbildning. 
 
1) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp betalas in senast 28 januari 2018. 72 300 kr

2) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 20 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 12 månader med start 28 januari 2018. 6 050 kr/ månad.

3) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 18 månader med start 28 januari 2018. 4 100 kr/månad.

4) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 24 månader med start 28 januari 2018. 3 100 kr/månad.

Har du specifika önskemål om avbetalning är du välkommen att ta kontakt.
Beloppen är angivna inkl moms.
Faktureringavgift om 39 tillkommer på var faktura. Möjlighet till betalning via autogiro.

Läs våra anmälningsregler.

Utbildningsinfo

Utbildningsdatum 2018
Räkna med att vi startar en utbildning den 19 februari 2018.

Datum:
19-23 feb, 16-20 april, 11-15 juni, 3-7 sep (Åre), 22-26 okt, 4-7 dec

Tider
Första dagen startar alltid kl 12:00 och avslutas 17:30
Övriga dagar 09:00-17:00
Sista dagen avslutas kl 15:00

Plats:
Vi håller till på Syninge Kursgård i Norrtälje.

Övernattning inkl frukost 818 kr/ natt.
2 rätters middag 231 kr/ per middag.

Boka boende direkt till Kursgården och ange att du tillhör vårt sällskap så får du 10% rabatt på priset.

Bokning av boende och/ eller middag gör du här.