Diplomerad Hundfysiopterapeut

Pris:
66 200 kr inkl moms

Som hundfysioterapeut hjälper du hunden med behandlande massage och andra muskelstärkande övningar. Du lägger upp en träningsplan som kan innehålla bla konvalescent, uppträning, massage och stretching. Du hjälper djurägaren med övningar i hemmet för att hunden ska återfå styrka och funktion. Hela tiden jobbar du i en nära relation med både djuret och människan och tillsammans kan ni åter få hunden tillbaka i vardagen.

Utbildningen är under ett år med 10 träffar fördelade över 11 månader. Utöver dessa tillkommer studier i hemmet samt praktik på hund.

Mer om utbildningens innehåll hittar du här.

Vår utbildning är H-märkt

När du har avslutat denna utbildning och fått ditt diplom har du rätta att söka medlemsakap i Sveriges hundföretagare.
Läs mer om vad det innebär här.

Betalningsalternativ

Anmälan mailas till info@fysioterapiskolan.se alt kan du fylla i vårt formulär här.

Pris: 66 200 kr inkl moms

1) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp betalas in senast 25 augusti 2018. 64 200 kr

2) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 20 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 12 månader med start 25 augusti 2018. 5 350 kr/ månad.

3) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 18 månader med start 25 augusti 2018. 3 600 kr/månad.

4) Anmälningsavgiften på 2000 kr betalas in 30 dagar efter anmälan. Resterande belopp delas upp på 24 månader med start 25 augusti 2018. 2 800 kr/månad.

Utbildningen hålls i vackra Åre. Harmonisk lokal, fjällnära och vacker natur samt trivsamt boende bidrar till att skapa gemenskap och utrymme för lärande.

Nästa klass startar 25 sep 2018.
25-28 sep, 7-9 nov, 8-11 jan, 13-15 feb, 20-22 mars, 1-3 maj, 7-10 juni, 23-25 juli, 20-23 aug, 26-28 sep