utbildning

Våra utbildningar är till för dig som vill jobba med hundens kropp och rörelser på en professionell nivå.
Genom att utbilda dig till Dipl. Hundfysioterapeut kan du jobba med rehabilitering av hundar och hjälpa djurägare med friskvård och träning i förebyggande syfte.
Är du intresserad av att träna den friska hunden för att optimera resultaten är Diplomerad Friskvårdsterapeut utbildningen för dig.

Hos oss kan du också vidareutbilda dig inom rehabilitering och hundsim. Läs gärna mer under respektive utbildning.

Som utbildad Friskvårdsterapeut & Hundsimsinstruktör kan du driva en hundsimsverksamhet och hjälpa djurägare att få sina hundar i form samt att upprätthålla goda resultat efter rehabilitering. Är du redan utbildad Hundfysioterapeut eller Hundmassör kan du läsa vår Hundsimsinstruktör ADVANCED med inriktning på rehabilitering. Läs mer här.

Som diplomerad Hundfysioterapeut jobbar du med hundar i veterinärvården. Du tar emot hundar efter en skada, sjukdom eller annan anledning som har gett hunden en nedsatt funktion. Tillsammans med hunden och djurägaren är sedan ditt jobb att hjälpa hunden att återfå så normal funktion som möjligt. Läs mer här.

Start i Åre  19 sep 2017. Info och anmälan här. 2 PLATSER KVAR!

Som Balansbiollsinstruktör kan du jobba med hundens fysik på olika dimensioner. Balansbollsträning ökar hundens muskelstyrka, kroppskontroll och medvetenhet. Vi ser resultat som ökad rörlighet och självkänsla. Ett roligt och givande sätt att träna hunden på, både mentalt och fysiskt. Läs mer här.

Helsingborg 3 nov
Åre 28 april 2018

Diplomerad Balansbolsintruktör steg 2

Denna utbildning är till för dig som vill få en ännu djupare kunskap inom balansbollsträning av hund.
Med grunderna från Balansbollsinstruktörsutbildningen kan du nu gå vidare. I denna utbildning jobbar vi med övningar specifika för vissa skador, träningsupplägg, kompletterande träning och självklart de avancerade cirkuskonsternas grundprinciper.

Stockholm 22 okt -FULL
Helsingborg 4 nov

En viktig och givande vidareutbildning för dig som redan är utbildad inomhundens anatomi.
Här får du en djup kunskap om hur du använder poolen som rehabiliteringsverktyg, hur du jobbar effektivt med olika skador samt vikten av simträning som rehabilitering.

Start 11 okt 2017- FULL!
Start 24 jan 2018 - 4 Platser kvar

Att utbilda sig ska vara möjligt! Därför hjälper vi dig gärna med en avbetalningsplan. De flesat utbildningar erbjuder 2-3 olika alternativ.