Våra Diplomerade elever

Hitta en terapeut nära dig!

Diplomerade Hundfysioeterapeuter

För att bli diplomerad Hundfysioterapeut har man fått betyg godkänt på alla sina teoretiska prov, sitt praktiska examensprov, skrivit ett examensarbete med minst betyg godkänt samt reodvisat och journalfört alla sina praktikhundar.
Dessa elever är utbildade inom hunden anatomi och rörelseapparat, träningslära, rehabilitering, konvalicens och hundens etologi.
Här kan du läsa mer om vad utbildningen innehåller.

Diplomerad Hundsimsinstruktör

För att bli Diplomerad Hundsimsinstruktör har man fått betyget godkänt på vårat teoretiska och praktiska prov. Man har haft praktiskt arbete med hund i pool och har en fördjupad kunskap om hundsim. Läs mer om vår utbildning här.

Diplomerad Hundsimsinstruktör ADVANCED

Rosa pin

För att bli Diplomerad krävs det att eleven har en utbildning inom hundens anatomi tex Hundfysioterapeut, hundmassör eller liknande samt attd efått gordkänt på vårt teoretiska prov. Eleverna får en fördjupad kunskap om simträning inom rehabilitering och har många praktiska timmar i poolen med hund. Här kan du läsa mer om utbildningen.

Diplomerad Balansbollsinstruktör

För att bli Diplomerad Balansbollsinstruktör har man klarat sitt examensprov samt gått Friskvårsdinstruktörs utbildningen genom Hundsteg, annan instruktörsutbildning eller motsvarande. Dessa elever är utbildade inom fysträning och friskvård för hundar och har fördjupad kompetens gällande balansbollsträning. Lär mer om utbildningen här.